Strategija

Agintia je kompanija koja svoje postojanje i poslovanje temelji na – znanju! Kroz naše znanje, financijske investicije i sve druge resurse pomažemo poslovnim partnerima da postignu poslovne rezultate na razini na kojoj to očekuju.

Glavni i najveći dio našeg poslovanja na području jugoistočne Europe usredotočen je na poljoprivredu. Interne analize koje smo proveli o tome što sve treba u poljoprivredi danas da bi ona bila održiva i uspješna sutra pokazale su da suvremena poljoprivreda treba veliku količinu znanja, kvalitetne inpute kao što su kvalitetno sjeme, gnojivo i oprema te financije.

Upravo tu pronalazimo našu najveću snagu – financijsko investiranje koje predstavlja veliki dio našeg poslovanja na području zapadne Europe, zajedno s kontinuiranim razvojem znanja i resursa omogućuje nam postati i ostati vodeća kompanija za pružanje podrške u poslovanju drugim kompanijama u jugoistočnoj Europi.

Misija i vizija

Svako poduzeće za uspjeh treba financije i znanje. Naša misija je upravo to pružiti našim poslovnim partnerima, ovisno o njihovim potrebama.

Kroz već razvijeno poslovanje u zapadnoj Europi koje se temelji na upravljanju drugim firmama kroz financijske investicije i pružanje strateške podrške u poslovanju, u jugoistočnoj Europi želimo biti jedna od najvažnijih karika u postizanju dugoročne, održive i suvremene poljoprivrede. U zemljama jugoistočne Europe poljoprivreda je iznimno brzo rastuća gospodarska grana koja će donijeti velike uspjehe ako se u nju pametno ulaže. Upravo zbog toga smo tu – želimo kroz investicije i kvaliteno znanje pomoći svima dionicima poljoprivrednog lanca u postizanju dugoročnog uspjeha.


Naše poslovanje

Naše je poslovanje na području jugoistočne Europe usmjereno na poduzeća i obrte koje djeluju u području poljoprivrede i kojima je u određenom segmentu poslovanja potrebna stručna podrška. Pružamo marketinške, prodajne, konzultantske te logističke usluge.

Naše korporativno djelovanje vođeno je lokalnim i međunarodnim zakonima i pravilima poslovanja, pri čemu poštivanje svih zakonskih i regulatornih zahtjeva svake države u kojoj djelujemo predstavlja naš prioritet.

Poštivanje pravila tržišnog natjecanja, integritet u poslovanju, održivost poslovanja samo su neki od naših temeljnih zakonitosti i usvojenih ponašanja.

Zakonsko i etičko ponašanje očekujemo i od svih naših zaposlenika pošto oni čine srž naše kompanije. Upravo kako bismo to osigurali, vodimo računa o redovitom educiranju zaposlenika o internim i eksternim normama koje se moraju poštivati te kontinuirano pratimo njihov rad.